Om Oss

NYCKELN TILL ALLT?
ENERGI!

Vi drivs av den starka övertygelsen att energi är motorn i allt. Vi tror att projekt som drivs med passion alltid genererar det bästa resultatet. För oss handlar det om att gång på gång möta våra kunders förväntningar eller överträffa dem, det skapar både bra energi och ny drivkraft. Den kraften återinvesterar vi i våra kommande projekt. Det är enkelt – det ska vara roligt och värdeskapande att jobba med oss!

Kontakta oss

ISABELLE
HÜTTNER HÄGGSTRAND

Producenten Isabelle värdesätter relationen till uppdragsgivaren och lusten till projekten- det ligger i hennes natur. Med erfarenhet från arbetet både framför och bakom kameran har hon byggt upp ScriptMedia utifrån det hon kan bäst: Att få människor att trivas framför kameran och ha kul.

Efter många år som projektledare och filmproducent sätter hon sig snabbt in i nya uppdrag, oavsett bransch. Nyckeln till ett framgångsrikt projekt handlar enligt Isabelle om att förstå kundens behov från start och att vara lyhörd genom hela processen.

Isabelle är även en uppskattad konferencier på event och en flitigt anlitad föreläsare. På scen inspirerar hon inom sitt favoritämne – att kommunicera genom rörlig bild.

”Alltid ett nöje att arbeta med Isabelle – hon är kreativ, dedikerad, inspirerande och professionell!”

– Robert Norberg, VD Rautaki AB

TOBIAS HÄGGSTRAND

Tobias, för ScriptMedias kunder mer känd som Tobbe, är ekonomiskt och administrativt ansvarig. Det är Tobias som ser till att all logistik löper på genom hela produktionskedjan. Ölänningen Tobias är i grunden civilekonom och är i sitt esse i alla situationer som innebär struktur och organisation.

”Tobias jobbar väldigt strukturerat och målmedvetet, och han tar alltid ansvar för att ett projekt tar sig hela vägen in i mål.”

– Jack Melcher-Claësson, Founder & Senior Advisor Create Communication Sthlm AB

Anna

ScriptMedias kollegor
i branschen

Andreas Petrander
Foto & Drönaroperatör
Eva Bouvin
Produktionsassistent & MUA
Ola Hedin
Stillbildsfoto
Bernard N’Vila
Scenteknik
Jens Bergmark
Ljudteknik & Musikproduktion
Daniel Gartmo
Foto & Drönaroperatör
Joacim Embretsson
Foto
Emma Sjögren
Produktionskoordinator
Matteus Eurell
Postproduktion & Foto

VÅR IDÈ ÄR ENKEL!

Det ska vara lätt att vara beställare av film. Vi bryr oss om varenda projekt och lär känna våra kunder väl. Det är en självklarhet för oss att alltid leverera med hög kvalitet och vi missar aldrig någonsin en deadline.

Kontakta oss